Digital agency

OUR 
SERVICES.

Je kan het zo zot niet bedenken, but we take care of your shit! Van het ontwikkelen van een strategie en het uitdenken van een creatief concept tot vormgeving en productie, en zelfs installatie, met ons 360° aanbod wil ons team van filloukes jou ontzorgen, van A tot Z. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf torenhoog uitsteekt boven de visuele middelmaat van vandaag.
Ontdek onze vier afdelingen met elk hun expertise.

This is Digital.

Digitale strategie / Contentstrategie / Mediastrategie / Copywriting / Content marketing / Videomarketing / Contentcreatie / Social media strategie / Community management / Social media onderhoud / Facebook advertising / Instagram advertising / LinkedIn advertising / TikTok advertising / Influencer marketing / Google advertising / Google analytics / SEO / SEA / Wireframing / Website development / Website optimalisatie / Website onderhoud / E-commerce / Webshop development / Domeinnaam / Webhosting / Customer journey / Customer experience / UX-UI Design / E-mailmarketing / E-mailhosting / E-mailhandtekening / Applicatie development / …

In 't kort.

You name it, we digitalize it! Je bedrijf of product online op de kaart zetten? Op zoek naar iemand who speaks code? HALT, you made it! We bouwen mee aan je online uitstraling en persoonlijkheid. Dit in combinatie met social media, SEO en SEA, en je online strategie zorgt ervoor dat je bezoekers topklanten worden! Wanna spread the word (online)?

Some realisations.

Een passie voor digital? Dat hebben we!
Scroll maar efkes door onze realisaties!

BISHKES 🐻

Straf beeldmateriaal maken? Yes. Van afbraakwerken midden in de zoo? Ah non peut-être! 

Zo mogen we voor @demeuter_nv video's opnemen en bewerken voor heel wat projecten. Stay tuned for more! 

#digital @zooantwerpen
COCKTAILKE PLEASE 🍸

Vandaag is 't vrijdag... Tijd voor een Sweet 'n Sour apéro'ke, niet? Bij @sweetnsour_drinks kan je deelnemen aan workshops om de bartender in jezelf naar boven te brengen! 

En wij mochten hun website vormgeven: van ontwerp tot codering. No panic, we waren ni zat tijdens het coderen! Check it out 👉 https://www.sweetnsour.be/ 

Cheeeers🍹

#digital
CHANTIER IN BEELD 🎥

Spectaculaire beelden maken van straf werk? No problem! Zo mochten we de afbraak van het CNN gebouw in Brussel van @demeuter_nv vastleggen op beeld. En dat zetten we graag in the picture, natuurlijk!

Stay tuned for more...

#digital
SCHUUN AFGEWERKT ⚙️

Voor fijnmechanica en totaalprojecten moet je bij @metvico zijn, voor een verfijnde website (en andere marketing totaalprojecten) bij ons! 

Checkt is wat we in mekaar gestoken hebben 👉 www.metvico.be

#digital
GESPOT?👀

Smart, interactief en op maat? Jep, da's waar Interact Kiosks voor staat. Zij creëren kiosks en displays die gezien mogen worden! En weet je wat nog gezien mag worden? Hun nieuwe website, die wij van ontwerp tot ontwikkeling in een nieuw frakske mochten steken 👉 https://interact-kiosks.com/

#digital
GO WITH THE FLOW 🚀 

Van de distributie van geneesmiddelen tot een intern transportsysteem voor briefwisseling, @aerocombelgium biedt klantgerichte oplossingen voor jouw bedrijf of project. En wij doen juist hetzelfde! 

Zo mochten we het ontwerp en de ontwikkeling van hun nieuwe website verzorgen! Eentje met hier en daar een specialleke om de beleving van Aerocom in the picture te zetten: snel, efficiënt én reliable! 

👉 https://www.aerocom.be/

#digital
A FRESH START 🥳

De Bloesem in Herne wil het beste voor elk kind: een goede start, en dat begint bij de juiste schoolkeuze. En hún goede start? Die begon bij ons met het ontwerp en ontwikkeling van hun nieuwe website, natuurlijk!
👉🏻 www.de-bloesem-herne.be

#digital
NIVEAU'KE HOGER🏗️

Social media marketing? Yes, dat doen wij ook! Zo mogen we de socials van @ohisindustrie beheren. Je zou denken dat het moeilijk is om over hefkranen posts te maken, maar met de juiste visuals en een goede copy geraak je ver. 

Niks is te hoog gegrepen voor ons!

#digital
(E)XO(E)XO🔥

@exobox.eu maakt tiny houses, garden offices en poolhouses op maat. Net zoals wij alles op maat maken. Zo waren wij responsible voor het ontwerp én de ontwikkeling van hun nieuwe website. One that steels (y)our heart 👉 https://exobox.eu/ 

Maar da's zeker nog niet alles... Stay tuned!

#digital

Some cases.

Ontdek hier enkele uitgelichte cases!

Martens Exclusive
Datasec
Erbe-GIn
Van Der Spek

What they say.

We werken al jaren samen met Castaar en dat zowel voor nationale als internationale projecten. Van spandoeken, drukwerk en videografie tot ontwerp, het onderhoud van onze sociale mediakanalen voor België en Nederland en de opmaak en opzet van onze beursstanden, they do it all! Het is een agency met verschillende expertises waar we op kunnen rekenen en waar we uiterst tevreden over zijn!

Husqvarna

Wij werken graag samen met Castaar voor zowel Krekelhof, Sir Kwinten als Ferment. Ze bieden een brede waaier aan diensten aan, gaan geen enkele uitdaging uit de weg en wanneer ze een deadline stellen dan halen ze die steeds. Een betrouwbare partner die zorgt voor een uitstekende opvolging van je projecten.

Ferment

Castaar is al jaren onze vertrouwde partner. Professioneel, doch informeel & fun. Een bende Castaars die stuk voor stuk kwaliteit leveren, altijd paraat staan en een uitstekende service bieden. What’s not to like? (de zaakvoerder is ewa ne wacko, ma bon faut faire avec xoxo) Ze kennen ons bedrijf, onze merken en onze waarden als geen ander waardoor het resultaat nooit teleurstelt. En de kers op de taart… Een parking vol prachtige Volvo’s.

Volvo

Klapke doen?

GOT A CHALLENGE FOR US? EEN SJAT CAFé? RELATIEADVIES NODIG?
DE MACARENA LEREN?

Klapke doen?