Martens logo
martens logo full

The challenge.

De zoektocht naar exclusieve luxewagens stopt bij Martens Exclusive. En hun zoektocht naar een full rebranding hield halt bij ons! Onze taak? Een logo en naam bedenken dat beter aansluit bij de klanten die ze willen benaderen!

What did we do?

Graphic design

We startten met een analyse van de huidige naam en het huidige logo en zochten naar een manier om Martens als naam uit te spelen. Het resultaat? Een modern, strak logo dat ook nog eens klasse uitstraalt, iets dat perfect past bij de klassevolle wagens die ze aanbieden. Het ‘exclusieve’ van Martens Exclusive wordt weerspiegeld in de gekozen kleuren: zwart en wit. Op basis van het nieuwe, strakke logo gaven we ook de website en allerlei drukwerk zoals visitekaartjes mee vorm.

Logo / Branding / Rebranding / Huisstijl / Huisstijlgids / Drukwerk / Signalisatie / Gevelreclame / Belettering / Carwrapping / Digital design / Motion design / Content design / Textiel / Gadgets / … 

Print

De nieuwe, exclusieve huisstijl speelden we vervolgens ook uit in tal van andere dragers zoals visitekaartjes, nummerplaathouders, gadgets en textiel! Chique, hé?

Drukwerk / Promotiemateriaal / Signage / Gevelreclame / Reclamebord / Totem / Aankleding gebouw / Belettering / Carwrapping / Tinten / Paint protection / Stickers / Spandoek / Vlaggen / Beachflags / Events / Textiel / … 

Digital

Het ‘exclusieve’ kleurenpalet alsook de strakke stijl werden ten slotte ook doorgetrokken in het webdesign. En da’s niet alles: we verzorgden daarnaast ook de geanimeerde intro, de webteksten én de code. Op de website hebben we ook een atypische scroll down/links-rechts geïntegreerd om het geheel wat te doorbreken. En wat met een ‘exclusieve’ e-mailhandtekening? Yep, ook dat namen we voor onze rekening!

Copywriting / Wireframing / Website development / Website optimalisatie / Website onderhoud / …

intro short

Ik nam een tijdje geleden contact op met Castaar om een volledige re-branding te doen van mijn bedrijf. Eerste contact met Christophe verliep zeer goed en zeer persoonlijk wat je niet vaak meer vindt.. Na het ontwerpen van enkele logo’s hebben we samen een definitef uitgekozen. Castaar heeft niet alleen schitterend werk geleverd voor het ontwerp van mijn logo maar heeft ook mijn volledige huistijl verzorgd, website gemaakt, unieke visitekaartjes (waar ik nog altijd positieve reacties op krijg), vestjes, petjes, etc… Hier stopt het niet. Ik ben ervan overtuigd dat ik door Castaar mijn zaak kan laten groeien tot waar ik wil dat ze moet groeien. Castaars, top team, bedankt!

Martens Exclusive