lima verde logo
lima verde elien logo design

The challenge.

Nieuwe tuin aanleggen? Dan is Lima Verde je #1 tuinexpert! Jelle en Rens, 2 jonge gasten met een liefde voor het vak, bieden een totaalpakket aan, gaande van een voorstudie en ontwerp tot de eigenlijke aanleg en het onderhoud van je tuin. Ze klopten bij ons aan voor het ontwerp van een nieuw, speels logo dat perfect past bij hun eigen speelse karakters. Wat dus begon met het design van een logo mondde al snel uit in het uitwerken van allerlei materiaal zoals visitekaartjes, stickers, notitieblokken…

What did we do?

Graphic design

Twee jonge gasten op zoek naar een nieuw logo? Jup, da’s hoe Lima Verde bij ons terechtkwam. We startten met het design van een strak, opvallend logo in een fris groene kleur, in combinatie met mat zwart. Stijlvol maar subtiel. Vervolgens werd deze huisstijl ook doorgetrokken in de uitwerking van hun visitekaartjes, spandoeken, stickers, werfborden, e-mailhandtekeningen, sponsordocumenten, notitieblokken, geschenkdozen voor eindejaar, totems, vlaggen, mondmaskers en textiel (dat ons zusje Stiksel mocht verzorgen).

Logo / Branding / Huisstijl / Drukwerk / Packaging / Signalisatie / Belettering / Textiel

Print

De strakke, stijvolle huisstijl werd ook doorgetrokken in de beletteringen van hun camionettes, wagens (er staan nog 3 camionettes op de planning!) en graafmachines. Subtiel maar opvallend door de mix van mat zwart en het wit-groene logo. Heb je hun graafmachines trouwens al gespot? Ze zien er echt grààf uit! Da’s eens wat anders dan bij die andere tuinaanleggers, hé! We hebben met het design trouwens ook een prijs gewonnen, huplaaa! Daarnaast mochten we hun nieuwe gebouw aankleden door een totem en vlaggen te voorzien.

Drukwerk / Signage / Bewegwijzering / Reclamebord / totem / Belettering / Carwrapping / Stickers / Spandoek / Vlaggen / Textielbedrukking

Camionettes
Graafmachines
Gebouw

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Lima Verde