Coucou.

Goeiendag bonjour!
Wij zijn Castaar, een full service reclame- en productiebureau. Dat we geen ‘gewoon reclamebureau’ zijn, wist je waarschijnlijk al – check snel onze cases… Dankzij ons team van filloukes én ons 360° aanbod kunnen wij iets creëren dat inspireert én imponeert!
Zo ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. Da’s nogal ne service, hé?

Les castaars.

Meet de échte Castaars. Eén voor één creatieve filloukes met een allergie aan al het traditionele. Hier genoeg talent in één boîte die samen de Champions League wil spelen. Samen werken we hecht samen, óók met onze klanten.
No shit, teamwork makes the dream work.

Team Castaar Ilona1

Ilona.

The Fixer.

Office Manager
Team Castaar Sacha1

Sacha.

La Petite.

Head of account
Team Castaar Lionel1

Lionel.

Decibel.

Account Manager
Team Castaar Elien1

Elien.

Den Ancien.

Head of design
Team Castaar Els1

Els.

La Mama.

Creative designer
Team Castaar Yves1

Yves.

Kodakske.

Creative designer & Photographer
Team Castaar Elisa1

Elisa.

Elis Navidad.

Creative designer
Team Castaar Jens1

Jens.

Kleine.

Head of production & signage
Team Castaar Jonas1

Jonas.

Beireke.

Signmaker
Team Castaar CharlotteDj1

Charlotte.

Deejay.

Head of digital
Castaar margaux

Margaux.

Amaaai.

Social Media Manager
Team Castaar Abi1 1

Abigaël.

Wasabi.

Digital Marketeer
Team Castaar Kris1

Kris.

Kriskros.

Webdeveloper
Team Castaar Alec1

Alec.

Bouvier.

Webdeveloper / Videographer
Team Castaar Joni1

Joni.

Johnny.

Head of everything
Team Castaar Christophe1

Christophe.

Castaar.

Zievereir
Edit Odette

Odette.

Rat.

Office dog

The box.

In een zwarte box in hartje Pajottenland (Pajottenland, we love you), daar kan je ons elke werkdag vinden – en ja, soms ook in het weekend because we never stop. Een box met achteraan een cute tuintje en zicht op de groene Pajotse velden.

Den hangar.

Omdat onzen ‘box’ in Vollezele al te klein begon te worden, hadden we nood aan een beetje extra plaats… En extra plaats hebben we zeker in Den Hangar! Plaats voor fleet marketing, vrachtwagens, boten, machines, extra stockage, foto- en filmstudio, detailing, car wrapping… Een raveke of twee kan ook natuurlijk. Dankzij Den Hangar kunnen we onze klanten nóg beter bedienen!

Ons idee.

Castaar is ontstaan uit het idee dat ondernemingen beroep doen op verschillende partijen om hun onderneming in the picture te plaatsen. Dit zorgt voor een hele rompslomp. Wie of wat moet men contacteren? Wat gaan we doen? Hoe gaan we het doen? Geen vooropgestelde doelen, geen samenhorigheid, alles vlug vlug, geen meerwaarde, geen resultaten, hoge kosten, geen vooruitgang…

Vandaar het idee om een plaats (een agency) te creëren waar alles aangeboden wordt. Een plaats waar de onderneming ontzorgt en bijgestaan wordt op het gebied van alles omtrent marketingcommunicatie.
Dit in de meest creatieve vorm om te groeien, te inspireren en imponeren.

La mission.

Het is onze missie om klanten van A tot Z te ontzorgen met ons 360° aanbod.
Wij willen dag in dag uit zwart op wit resultaten behalen met ongewone,
creatieve reclame die inspireert en imponeert.

Our values.

Met ons 360° aanbod willen wij onze klanten ontzorgen, van A tot Z. Samen maken we voor de klant het onmogelijke mogelijk om zo zwart op wit resultaten te behalen.

Think outside the box they say… We just burn that fucking box. We zeggen niet alleen dat we anders zijn, maar zijn het ook. Wij creëren altijd iets met een hoek af, iets dat inspireert én imponeert.

Van de lokale slager tot een multinational, wij zijn er voor iedereen. No bullshit. The sky is the limit, maar we blijven met onze beide voetjes op de grond.

Ambitie zit in onze genen. Wij willen en zullen de beste zijn in alles (jup, écht alles). De reclamesector op z’n grondvesten doen daveren en domineren, that’s our goal. Niet alleen in België maar ook ver daarbuiten. Harder, better, faster, stronger.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Half werk leveren? Dat kennen we niet. Wij streven naar het beste resultaat en doen er alles aan om dat te behalen. We just get it done!

Deadlines? Haha, are you kidding? Wij werken snel en efficiënt en maken het onmogelijke mogelijk. Koste wat het kost.

Wij werken hard, maar we amuseren ons nóg harder. Zo gaat er geen dag voorbij zonder gelach, gegier en gebrul (en dat hebben we niet te danken aan de mopjes van onze zaakvoerder). Goed werk maken? Dat kan iedereen. Great work? Da’s alleen voor Castaars.

Genoeg talent in één boîte die samen de Champions League wil spelen. Castaars helpen elkaar om samen het beste resultaat neer te zetten. We werken hecht samen, óók met onze klanten. No shit, teamwork makes the dream work.

Volledige transparatie staat bij ons centraal. Hierdoor kunnen we klanten na een bepaalde tijd goede, betrouwbare copains noemen.

Van onze voertuigen en zonnepanelen tot de gerecycleerde printers en teamkleding die we dragen, duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel. We volgen de duurzame mogelijkheden op de voet en inplementeren deze waar nodig.
Want green is the new black, you know…

Het is onze taak om op de hoogte blijven van de laatste trends en om die innovaties tot bij de klant te brengen. De wereld is constant in beweging en wij bewegen mee. Op elk vlak.

Gewoon om de leegte wat op te vullen. Yes, we also like to make things awkward héhé.

Our history.

Het begon allemaal in 2016 op een klein zolderkamerke… Al snel was dat kamerke niet groot genoeg en trokken we naar Kester.
Intussen zijn we uitgegroeid tot een agency van 21 Castaars (and counting!), waarvoor onze box in Vollezele ook al te klein wordt…
Ken jij misschien een geschikt pand voor ons?

The Family.

Castaar is ondertussen niet meer alleen maar telt enkele familieleden. Eén voor één bedrijven met power en een eigen expertise op het vlak van communicatie. Ontdek hier de andere members of the family.

fiftyfive

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw,

castaar

Castaar is een full service reclame- en productiebureau. Met ons 360° aanbod willen wij onze klanten van A tot Z ontzorgen. Dit door altijd iets te creëren met ne hoek af, iets dat niet alleen inspireert maar ook imponeert, en om zo zwart op wit resultaten te behalen. Dit voor groot én klein.

stiksel

Je kledij is een van de beste manieren om je merk of bedrijf naar buiten te brengen. Van de selectie van kwalitatief en duurzaam textiel tot het bedrukken of borduren van je logo, tekst of ontwerp, Stiksel zorgt ervoor dat je gezien wordt.

logo binnenkant

Van interieurbeleving, de aankleding van meubilair en ramen tot wandbekleding met natuurlijke elementen, warmtewerende folies en privacyfolies, Binnenkant transformeert elke ruimte in een plek waar je – tot nu – alleen maar van kon dromen. Samen tillen we je ruimte(s) naar een hoger niveau.

televies

Televies biedt visuele ondersteuning voor je merk, bedrijf of event. Vast of mobiel, voor binnen of buiten, ze verhuren verschillende types LED-schermen op maat van jouw project. Zo ben jij klaar om op te vallen zonder moeite.

castaar foundation

Castaar Foundation produceert en verkoopt Castaar merchandising. Met de opbrengst van de verkoop steunt de stichting verschillende goede doelen want they believe that little things can make a big difference.

Klapke doen?

GOT A CHALLENGE FOR US? EEN SJAT CAFé? RELATIEADVIES NODIG?
DE MACARENA LEREN?

Klapke doen?

KMO