lotus logo

The challenge.

De knappe showroom van Lotus Brussels in Zellik had nood aan opvallende/stijlvolle raambekleding! Iets waar wij als vaste partner van Volvo Sterckx – De Smet voor konden zorgen! En dat is niet het enige waarmee we hen konden helpen: ook gepersonaliseerd textiel, drukwerk, stickers, vlaggen en totems passeerden de revue!

What did we do?

Graphic design

They definitely see it big! Voor de showroom van Lotus Brussels in Zellik mochten we hun etalage voorzien van gigantische raamstickers in zandstraalfolie, die de volledige oppervlakte van de ramen innemen. Er werd daarbij gekozen voor een ‘wave’-patroon. Zo springt de showroom meteen in het oog! En dat was zeker niet alles: ook het design van heel wat drukwerk zoals visitekaartjes, de totem, de lichtreclame, de gevelbaniers, en de volledige showroomaankleding namen we voor onze rekening!

Drukwerk / Signalisatie / Aankleding gebouw / Textiel / …

Print

Naast de productie en plaatsing van de raamstickers in zandstraalfolie, verzorgden we ook visitekaartjes, nummerplaten, baniervlaggen, vloerstickers, deurbeletteringen, stickers en textiel! We’re ready for more!

Drukwerk / Promotiemateriaal / Reclamebord / Totem / Raambelettering / Stickers / Vlaggen / Textiel / …

Digital

Digitaal hielpen we Lotus Brussels ook verder! Zo stuurden we een mailing uit en lanceerden we Google Ads om leads te genereren in het kader van de lancering van de Lotus Emira en om het volledige Lotus-gamma in de kijker te zetten!

Google advertising / E-mailmarketing

Castaar is al jaren onze vertrouwde partner. Professioneel, doch informeel & fun. Een bende castaars die stuk voor stuk kwaliteit leveren, altijd paraat staan en een uitstekende service bieden. What’s not to like. Ze kennen ons bedrijf, onze merken en onze waarden als geen ander waardoor het resultaat nooit teleurstelt.

Lotus Brussels