logo erbegin

The challenge.

Zin in een glaasje gin? Zeker da! Met een voorliefde voor Italië, klopte Erbe Gin bij ons aan om zijn verhaal tot leven te brengen. Een verhaal waar we dorst van kregen!

What did we do?

Graphic design

Het verhaal begon met het ontwerp van een stijlvol logo, gecombineerd met florale tekeningen van de gebruikte botanicals. Bijkomend zorgden we voor de vormgeving van de eerste ginfles ‘Lime & Sage’. Zo voorzagen we de fles van een dégradé waarin de delicate, mediterrane kleuren tot uiting kwamen. De blauwgroene kleur verwijst naar de Siciliaanse kust/lucht terwijl het goud de zon/Italiaanse stranden weerspiegelen. Een stukje Sicilië in een fles, quoi! De fles wist dankzij het unieke design zelfs een prijs in de wacht te slepen! Zo won het een gouden medaille in de jaarlijkse competitie ‘The Design & Packaging Masters 2023’, uitgereikt door The Spirits Business Magazine. Daarnaast mocht Erbe Gin ook de gouden medaille van de ‘The Gin Masters 2023’ mee naar huis nemen! Daar klinken we op, hé!

Logo / Branding / Huisstijl / Drukwerk / Catalogus / Illustraties

Print

Het verhaal van Erbe Gin vulden we daarnaast ook aan met stijlvolle visitekaartjes en fleslabeltjes. Een brochure met korte uitleg over de eyecatching fles en de gebruikte botanicals passeerde ook de revue! Ideaal om klanten mee omver te blazen!

Drukwerk

Digital

Toplogo en chique fles? Check! Dan was het tijd om aan de slag te gaan met het ontwerp en de ontwikkeling van een ‘coming soon’-webpagina en vervolgens ook met het webdesign en de code van de eigenlijke website (incl. webshop), allemaal in dezelfde stijl. De website brengt je dan ook meteen mee naar Italië! Cheers!

Website development / UX-UI design

Erbe Gin