logo batibouw

The challenge.

Batibouw, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting zocht een agency dat hen kon helpen met een campagne ter gelegenheid van de 61ste editie van de beurs.

What did we do?

Advertising

Batibouw is dé plek voor professionals en particulieren die willen bouwen of verbouwen! Daarom lanceerden we het concept #allezKevin, een knipoog naar de onhandige Harry’s (of Kevins) op deze wereld die weinig tot niets weten over bouwen of renoveren en waarvoor Batibouw dé plek is om inspiratie op te doen. We verzorgden dan ook de uitrol van print, online, offline, een shoot, en enkele tv- en radiospots!

Strategie / Reclamecampagne / Conceptvorming / Storytelling / TV-campagnes / Radiocampagnes / Videografie

Beluister hier de radiospots

Digital

Onhandige Harry’s of Kevins vind je natuurlijk ook op social media dus het sprak voor zich dat we de #allezKevin-campagne ook daar uistpeelden in de vorm van statische beelden, carroussels en gifs!

Videomarketing / Contentcreatie / Social media strategie / Fotografie

Castaar is een jong en vooral gedreven bedrijf. Samen met hen wilden we afstappen van het traditionele en wouden we eens wat anders lanceren. Na de eerste ronde van concepten wisten we meteen dat we het juiste reclamebureau hadden aangesproken. Het was er boenk op! Thx guys, we had fun!

Batibouw