OUR 
SERVICES.

Je kan het zo zot niet bedenken, but we take care of your shit! Van het ontwikkelen van een strategie en het uitdenken van een creatief concept tot vormgeving en productie, en zelfs installatie, met ons 360° aanbod wil ons team van filloukes jou ontzorgen, van A tot Z. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf torenhoog uitsteekt boven de visuele middelmaat van vandaag.
Ontdek onze vier afdelingen met elk hun expertise.

This is Graphic design.

Logo / Branding / Rebranding / Huisstijl / Huisstijlgids / Key Visual / Reclamecampagne / Advertentie / Drukwerk / Gelegenheidsdrukwerk / POS Materiaal / Catalogus / Illustraties / Infographic / Packaging / Signalisatie / Gevelreclame / Winkelaankleding / Aankleding gebouw / Belettering / Carwrapping / Presentatie / Motion design / Digital design / UX-Design / Content design / Fotografie / Videografie / Beursstanden / Events / Textiel personalisatie / Gadgets / … 

In 't kort.

You name it, we design it! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, een zot ontwerp voor je pimped-out chromed-out truck mobiel of een eye-catching productcatalogus, één ding is zeker: wij gieten je verhaal in een sterke visuele identiteit, die iedereen omver blaast. You in?

Some realisations.

Proof dat onze designers weten wat ze doen?
Surf dan snel door onze realisaties.

BUILDING BRANDS ⚒️

@kubi_group zorgt voor buitenaanleg van A tot Z. En wij? Voor de full branding! Van het zoeken van een nieuwe naam tot het uitwerken van een nieuw logo met 3 afgeleide - infra, gro en build - meer worden uitgespeeld, we did it all! 

Yep, op ons kunde bouwen💪🏼

#graphicdesign
MOULES-FRITES👌🏻

Achter @ninoseafood schuilt niet alleen passie en trotsheid. Al 15 jaar zorgt men voor lekkere en kostbare familie momenten, dankzij 40 jaar ervaring. Ze blijven trouw aan hun tradities maar kijken toekomstgericht, mede dankzij onze volledige rebranding voor hen🔥

#graphicdesign

Some cases.

Ontdek hier enkele uitgelichte cases!

Gemeente Herne
Husqvarna
Intradura
Artiosi

What they say.

We werken al jaren samen met Castaar en dat zowel voor nationale als internationale projecten. Van spandoeken, drukwerk en videografie tot ontwerp, het onderhoud van onze sociale mediakanalen voor België en Nederland en de opmaak en opzet van onze beursstanden, they do it all! Het is een agency met verschillende expertises waar we op kunnen rekenen en waar we uiterst tevreden over zijn!

Husqvarna

Wij werken graag samen met Castaar voor zowel Krekelhof, Sir Kwinten als Ferment. Ze bieden een brede waaier aan diensten aan, gaan geen enkele uitdaging uit de weg en wanneer ze een deadline stellen dan halen ze die steeds. Een betrouwbare partner die zorgt voor een uitstekende opvolging van je projecten.

Ferment

Castaar, een zeer dynamische droomfirma om mee samen te werken, met een leiding met ambitie. Het is, hoe langer hoe meer, moeilijk om goede mensen te vinden die een echte service bieden aan hun klanten. Bij Castaar voelt men zich goed, men voelt zich geholpen, het is nooit te veel, alles is er mogelijk, personeel is steeds vriendelijk, er is respect voor de aanvraag en voor de planning, men wordt er echt geholpen. Een aanrader!!

Van Overstraeten

Klapke doen?

GOT A CHALLENGE FOR US? EEN SJAT CAFé? RELATIEADVIES NODIG?
DE MACARENA LEREN?

Klapke doen?

KMO