logo husqvarna

The challenge.

Husqvarna Construction, dat deel uitmaakt van Husqvarna Group, is een wereldleider in machines en diamantgereedschappen voor de bouw- en steensector. Al sinds 2019 mogen we ze beschouwen als een trouwe klant en partner. De grootste challenge tot nu toe? Het design van hun internationale, algemene catalogus!

What did we do?

Graphic design

Voor de designs voor België rekenen ze elk jaar op onze expertise. Dit in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor in Zweden. Zo voorzien we beletteringen, allerlei drukwerk… In 2020 klopten ze bij ons aan met de vraag of we ook de internationale catalogus voor onze rekening konden nemen. Ah non peut-être! Intussen mochten we al 18 catalogi van een 200-tal pagina’s opmaken en dat in 23 verschillende talen! Eén voor één dikke kleppers die gezien mogen worden!

Huisstijl / Reclamecampagne / Advertentie / Drukwerk / Catalogus / Gevelreclame / Aankleding gebouw / Belettering / Wrapping / Motion design / Digital design / UX-Design / Content design / Fotografie / Videografie / Beursstanden / Events / Textiel / Gadgets / …

Print

En het blijft uiteraard niet enkel bij het ontwerp van de catalogi! Ook beletteringen, visitekaartjes, enveloppen, brochures, promotionele acties, advertenties, doordrukboekjes, jaarakkoorden, roll-ups, spandoeken, stickers en de volledige aankleding van hun beurstanden zoals Matexpo passeren de revue. En dan hebben we het nog niet gehad over de beletteringen van hun voertuigen!

Drukwerk / Promotiemateriaal / Bewegwijzering / Lichtreclame / Gevelreclame / Reclamebord / Totem / Aankleding gebouw / Belettering / Wrapping / Stickers / Spandoek / Vlaggen / Beursstand / Events / Textiel / …

Matexpo
Belettering voertuigen
Restyle gebouw Antwerpen

Digital

Naast verschillende offline uitwerkingen, verzorgen we ook de social media kanalen van zowel Husqvarna Construction Belgium als Husqvarna Construction Nederland. Productfotografie en de creatie van video’s over hun democentra horen daar ook bij!

Social media strategie / Social media onderhoud / Facebook advertising / UX-UI Design / …

We werken al jaren samen met Castaar en dat zowel voor nationale als internationale projecten. Van spandoeken, drukwerk en videografie tot ontwerp, het onderhoud van onze sociale mediakanalen voor België en Nederland en de opmaak en opzet van onze beursstanden, they do it all! Het is een agency met verschillende expertises waar we op kunnen rekenen en waar we uiterst tevreden van zijn!

Husqvarna