Datasec logo
Datasec Challenge

The challenge.

Datasec is dé professional voor comfort en beveiliging van je woning of bedrijf. Ze bieden een oplossing op maat van elke klant, gaande van domotica en beveiliging tot duurzame laadoplossingen! Ze klopten bij ons aan omdat ze hun eigen bedrijf naar een hoger niveau wouden brengen. Full rebranding? Check!

What did we do?

Graphic Design

We begonnen met het ontwerp van een nieuw logo, waarin hun core business duidelijk naar voren moest komen. We vertrokken daarbij van een ‘huis’, waar de verschillende alarmsystemen geïllustreerd werden met puntjes en met elkaar in verbinding staan a.d.h.v. felgroene lijnen. Die groene lijnen vormden dan ook de rode draad doorheen de volledig, nieuwe huisstijl die we doortrokken naar allerlei andere dragers zoals visitekaartjes, webdesign, beletteringen…

Rebranding / Huisstijl / Huisstijlgids / Drukwerk / Gevelreclame / Belettering / Motion design / Digital design / UX-Design / Content design / Textiel / …

Print

Een full rebranding? Dat betekent een totale make-over! De nieuwe huisstijl werd dan ook doorgetrokken in zowat alle communicatie, gaande van gepersonaliseerd textiel en spandoeken tot werfborden en visitekaartjes. En euh… die nieuwe, felgroene lijnen mochten natuurlijk ook niet ontbreken in het straatbeeld dus namen we de opvallende belettering van hun wagenpark ook voor onze rekening! Heb jij ze al gespot op de baan?

Drukwerk / Reclamebord / Raambelettering / Belettering / Stickers / Spandoek / Textiel / … 

Digital

Ook hun digitale visitekaartje, a.k.a. hun website, kreeg een volledige update! We trokken er de huisstijl door tot in de kleinste details, gaande van de kleuren tot het webdesign. Zo vind je de felgroene kleur overal terug – zelfs in de e-mailhandtekening! En wat met de copy? Die werd ook door onze pen geschreven!

Website development / Domeinnaam / Webhosting / UX-UI Design / E-mailhandtekening / …

datasec emailhandtekening animatie logo

Je eieren in 1 mand leggen is in het zakenleven not done. En toch is dit wat wij bij Castaar gedaan hebben. De “straightforward”-, “no bullshit”-aanpak van Christophe tijdens die eerste meeting, maar ook het werk van het Castaar-team hebben hiertoe geleid! Topdesign, vlotte communicatie en werken in functie van vooropgestelde deadlines. Credit to them! Van bestelwagens en de website tot business cards en werkkledij, alles hebben ze aangepakt. En hoe! We krijgen er tot op de dag van vandaag nog complimenten over.
Thanks for the work Castaars!

Datasec