Ferrari logo 1
Ferrari pc scherm 1

The challenge.

“Ask a child to draw a car and he will draw it red” but we drew it black, white, red… Ferrari wou haar racetruck van een makeover voorzien en dat moest je ons geen twee keer vragen!

What did we do?

Graphic Design

Een wit canvas (lees: racetruck) van Ferrari van een kleurke voorzien? Hell yes! We hadden hiervoor diverse ontwerpen uitgewerkt, gaande van cartoontekeningen tot échte racemodellen en dat vanuit verschillende hoeken, van klein tot zeer opvallend… De keuze was echter snel gemaakt: ze kozen voor een lijntekening van het model waarmee geracet wordt. We baseerden ons hierbij op foto’s en technische tekeningen om het model op een realistische grootte te kunnen weergeven. Qua kleur kozen we voor sober zwart met felrode accenten (die terugkomen in het logo).

Key Visual / Illustraties / Belettering / Fotografie

Print

We waren niet enkel verantwoordelijk voor het design, maar we mochten het design ook effectief tot leven brengen! Productie en plaatsing? Check! En da’s trouwens niet het enige dat we voor hen mochten verzorgen. We mochten het design ook vormgeven op zwart textiel. En daar kon ons zusje Stiksel uiteraard voor zorgen! Chic, hé? More to come…

Belettering / Textielbedrukking

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

KNTXT - Charlotte de Witte