haacs logo
haacs logo old

The challenge.

Haacs viel meteen met de deur in huis: ze hadden onze hulp nodig voor de lancering van een platform waar mensen snel én makkelijk deuren en ander maatwerk konden bestellen dat allemaal HIB (handmade in Belgium) was. Goed dat ze even bij ons aanklopten, hé!

What did we do?

Advertising

Eerste to-do? Het vinden van een gepaste naam! Haacs komt van ‘haaks’, wat ‘loodrecht, op elkaar’ betekent. Vrij relevant als het op deuren aankomt, hé.

Naamontwikkeling / Merklancering

Graphic design

Geen nieuwe naam zonder nieuw logo! Dus gingen we over tot het ontwerp van een nieuw logo waarbij de ‘haak’ staat voor een rechte hoek, precisie en vakmanschap. Samen met het vlakje daarboven vormt de haak een persoon, wat weer verwijst naar Haacs’ klanten en vakmannen. De rechterzijde van de letter ‘H’ refereert naar hun diensten (kasten, deuren…). Het resultaat? Een logo waarbij de letter ‘H’ een krachtig symbool wordt dat visualiseert waar Haacs voor staat: een harmonieus lijnenspel met de mens als middelpunt.

Naast een logo mochten we niet alleen visitekaartjes, folders, e‑mailhandtekeningen en textiel ontwerpen maar ook verschillende gadgets zoals tape, balpennen en vouwmeters, en het design van hun nieuwe website én webshop.

Logo / Branding /Huisstijl / Drukwerk / Gadgets / Textiel / Digital design / UX-Design

Print

De visitekaartjes, folders en gadgets zoals tape, balpennen en vouwmeters mochten we trouwens ook allemaal produceren. Chic, hé?!

Drukwerk / Gadgets

Digital

De grootste challenge voor Haacs (en voor ons, héhé)? Het uitwerken en ontwikkelen van een website en… een webshop volledig op maat van Haacs én zijn klanten! Waar vroeger alle bestellingen via e-mail en telefoon gebeurden, verloopt alles nu via de webshop waar je deuren volledig op maat kan laten samenstellen, en dit zowel voor particulieren als B2B-klanten!

SEO / SEA / Wireframing / Website development / Website optimalisatie / Webshop development / Domeinnaam / Webhosting / UX-UI Design

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Haacs