KNTXT logo
KNTXT NINETOZERO NTZ009 SILENCE EP VINYL MOCKUP FEED 1 1

The challenge.

Even een beetje KNTXT: Charlotte De Witte, Belgische dj en muziekproducent, was op zoek naar een partner om haar digitale huisstijl te vertalen naar verschillende animaties. And that’s where we came in!

What did we do?

Digital

Bij elke nieuwe release van een EP of collector box rekent Charlotte De Witte op ons voor de digitale uitwerking van allerlei. We werken daarbij vooral teasers en aankondigingen uit met sound snippets om het publiek warm te maken! Zo mochten we niet enkel digitale banners opmaken voor op YouTube, Facebook, Twitter, Soundcloud en Bandcamp, maar ook animaties rond track teasers, nieuwe EP’s, Spotify en vinyl covers. De opmaak van social media materiaal rond 3 Limited Edition Collector Boxen passeerde ook de revue!

Contentcreatie

Print

T-shirts en sweaters voor KNTXT sure got us trippin’! Zo mochten we het ontwerp voorzien van textiel dat ons zuske Stiksel mocht verzorgen. En dat was zeker niet alles: recent namen we ook het ontwerp, de productie en plaatsing van de belettering van de KNTXT pop-up store aan het Saincteletteplein in Brussel voor onze rekening.

Raambelettering / Events / Textiel

Heel fijne en zeer professionele samenwerking met het Castaar team. Assets werden steeds nauwkeurig gemaakt volgens de briefing en ruim voor de deadline aangeleverd. Indien er iets herwerkt moest worden, was dat zo geklaard. We appreciëren jullie flexibiliteit enorm en willen jullie graag bedanken voor jullie waardevolle bijdrage aan KNTXT!

KNTXT - Charlotte de Witte