logo nakd

The challenge.

nākd., een merk van Lotus Bakeries dat natuurlijke tussendoortjes maakt, was op zoek naar een tof idee voor een nieuwe instore-activatie in België. Why? Ze hadden hun buik wat vol van de grotere spelers die niet snel genoeg overgaan tot actie! En bij Castaar kennen we ‘t een en ‘t ander van actie, natuurlijk!

What did we do?

Advertising

We bedachten een 360° crossmediaal idee, gaande van creatief concept tot productie, waarbij we consumenten lieten kennismaken met nākd., een ‘raw’ bar gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. We zetten daarbij vooral de ingrediënten zelf in de kijker, via een key visual én een winactie.

Het doel? Kopers d.m.v. displays, wobblers, vloerstickers, schapverdelers en zoveel meer aanzetten om nākd uit te proberen en deel te nemen aan de actie. Hoe? Op het wedstrijdplatform www.nakd-checkyoursnack.com, dat wij ontwierpen en ontwikkelden, kon de consument de barcode van zijn aangekochte pack nākd. bars ingeven en moest hij raden uit welke ingrediënten de bar is samengesteld. Raadde hij het juist? Dan won hij een weekend weg in de natuur, in samenwerking met Cabiner, dat off-grid overnachtingen aanbiedt middenin de natuur om zo mens en natuur te verbinden. Iets dat perfect aansluit bij de visie en waarden van nākd.

En euh… ze vonden ons idee zo goed dat we het idee ook mogen uitrollen in Nederland!

Strategie / Reclamecampagne / Conceptvorming / Creatieve copywriting

Graphic design

We werkten voor de ‘Check your snack’-actie een nutty key visual uit! Het beeld werd vervolgens doorgetrokken in zowat al het POS-materiaal, gaande van wobblers en displays tot vloerstickers en shelfdividers! En daar bleef het niet bij! Zo verzorgden we ook het ontwerp van heel wat drukwerk zoals brieven en enveloppen, giftboxes en verschillende advertenties, en gaven we het wedstrijdplatform mee vorm!

Key visual / Reclamecampagne / Advertentie / Drukwerk / POS-materiaal / Packaging / Digital design / UX design / Content design

Print

En de productie van al dat POS-materiaal en drukwerk? Dat deden we hier ook natuurlijk! Zo namen we het produceren van de vloerstickers en de wobblers voor onze rekening, alsook het drukken van de brieven en enveloppen én de giftboxes, die helemaal op maat gemaakt waren! Chique, hé?

Drukwerk / POS-materiaal / Signage / Promotiemateriaal / Winkelaankleding / Stickers

Digital

De key visual werd niet enkel offline maar ook online doorgetrokken! Zo vind je het niet enkel terug op het wedstrijdplatform, dat wij trouwens ook mochten ontwikkelen, maar ook in de verschillende online banners voor de supermarkten die deelnamen aan de actie! Did you check your snack?

Google analytics / SEO / Copywriting / Contentcreatie / Community management / Website onderhoud / Domeinnaam / Webhosting / Customer journey / UX-UI design / Fotografie