Shortlisted

Fespa Awards 2023.

Op de jaarlijkse FESPA Awards worden printbedrijven en signmakers van over de hele wereld beloond voor hun talent en creativiteit. Zo kunnen kandidaten In maar liefst 18 categorieën meedingen naar awards binnen hun categorie. In 2023 waren met drie realisaties genomineerd in de categorieën ‘Wrapping’, ‘Non Printed Signage’ en ‘Printeriors’.

CAPLUGS.

Shortlisted in the category: Printeriors

In de categorie ‘Printeriors’ werden we genomineerd met onze internationale opdrachten voor Caplugs, een wereldwijde leider in kunststof spuitgieten met meer dan 70 jaar ervaring in een groot aantal industrieën en klanten over de hele wereld. Zo trokken we naar Nederland, San Marino (Italië) en Finland om er de Caplugs filialen aan te kleden en dat binnen een zeer strakke deadline. We maakten daarbij gebruik van zoveel mogelijk verschillende materialen en folies. De grootste uitdaging was echter om alles op tijd ter plaatse te krijgen tijdens Corona. Een uitdaging die we ook niet uit de weg gingen, natuurlijk! Wij maken het onmogelijke, mogelijk!

caplugs printerior detail

DE FRIETWAGON.

Shortlisted in the category: Wrapping

In de categorie ‘Wrapping’ waren we genomineerd met een full carwrap voor De Frietwagon, een frituur in Halle die aan huis levert. Frietje per frietje toverden we de Renault Twingo om tot een real pimped-out, chromed-out fries mobile!

VAN DER SPEK.

Shortlisted in the category: Non printed signage

Met de belettering voor Van Der Spek wisten we een nominatie in de categorie ‘Non Printed Signage’ in de wacht te slepen. We lieten hierbij niet enkel zien dat we oog hebben voor detail en precisiewerk, maar ook dat je soms veel – heel veel – geduld moet hebben. Niet enkel en alleen voor de installatie van deze belettering maar ook de productie. Dit omdat elk lijntje met de hand diende uitgepeld te worden. Maar het resultaat is er!