Finalist

Beloftevolle
KMO van het jaar.

2022

Beloftevolle
KMO van het jaar.

Finalist

In 2022 waren we een van de drie genomineerden in de categorie ‘Beloftevolle KMO van het jaar 2022’ voor Unizo Vlaams-Brabant & Brussel. Een primeur!

Unizo reikt elk jaar de KMO van het jaar uit, in samenwerking met haar partners Liantis, KBC en SBB. De KMO van het jaar is een ondernemersaward die ambitieuze en innovatie kmo-ondernemers die boven het maaiveld uitspringen eert. De kandidaten worden beoordeelt o.b.v. vier belangrijke ondernemersthema’s: financieel beleid, innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen en personeelsbeleid, energie & milieu en marketing & communicatie. Vervolgens worden er 5 provinciale winnaars (Limburg, Vlaams-Brabant/Brussel, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen) geselecteerd die mogen meedingen naar de titel.

Elke provincie verkiest daarnaast ook een Beloftevolle KMO van het jaar. Om in aanmerking te komen, moet de onderneming maximum vijf jaar actief zijn in hoofdberoep en koestert het voor de volgende drie jaren serieuze groeiambities en/of omzet. In 2022 mochten wij ons dan ook een van de drie finalisten noemen. On to the next one!

unizo finalist KMO award 2022